пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!
Hohner

Губна гармошка Hohner Chromonica G-major M26008

Код товару: #34934
Ціна:
7508 Грн.
Сайт виробника:
Hohner
Придбати в розстрочку
Розстрочка online
Viber Telegram Whatsapp 066 707 18 90
Опис губної гармошки Hohner Chromonica G-major M26008

Дані моделі являють собою класичні хроматичні гармошки. Висока якість матеріалів і збірки гарантує чудовий звук. Тональність: G

Дані моделі являють собою класичні хроматичні гармошки. Висока якість матеріалів і збірки гарантує чудовий звук. Гребінка зроблена з дерева або пластику. Гармошки серії Chromonica особливо рекомендується використовувати при грі в комбінації з іншими гармошками, а також як соло інструмент. Хроматичні губні гармошки дозволяють виконувати музику в будь-якій тональності на одному інструменті. В цілому вони являють собою дві діатонічний гармошки в одному корпусі, налаштовані з різницею в півтону, наприклад, в До і в До #.

Натисканням клавіші на гармошці перемикаються потоки повітря з одою диатонической частини в іншу, таким чином піднімаючи кожну ноту на півтону. Завдяки цьому доступні всі 12 нот хроматичної гами (деякі двічі), що відкриває нові музичні горизонти для виконавця. Хроматичні губні гармошки легко відрізнити від інших видів, завдяки наявності слайд-кнопки на правій бічній стороні. Вони найбільш часто використовуються в класичній музиці і джазі, а також в блюзі, народної та популярної музики. Всі хроматичні гармошки мають темперованого настройку.

Технічні характеристики Hohner Chromonica C-major М26001:

  • 40 язичків
  • Плати: мідь (1,05 мм)
  • Корпус: дерево
  • Тональність: G
  • Довжина: 12,3 см
Доставка по Україні:

Київ, Київська область, Одеса, Дніпро, Львів, Харків, Донецька область, Херсон, Полтава, Запоріжжя, Закарпаття, Черкаси, Тернопіль, Суми, Миколаїв, Вінниця, Хмельницький, Івано-Франківськ, Чернігів, Житомир, Рівне , Кривий Ріг, Чернівці, Волинь, Кропивницький, Луганська обл. інші міста України.

Коментарі