пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

З Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці!

З Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці!

Друзі, прийміть щирі вітання зі святами - Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці! Ці визначні дати, нерозривно пов'язані між собою, символізують зв'язок поколінь, стародавню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.
 
Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького і всього українського народу. І сьогодні ми звертаємося до Матері Божої з проханням про світ, добра, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Щоб на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов'ю, щирістю і всепрощенням.
 
Сердечно бажаємо вам щастя, радості, добра і натхнення на успішні починання на користь Батьківщині. Нехай об'єднує нас невгасиме світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.
 
Не дивлячись на те, що цей святковий день - є вихідним, ми, працюємо в звичайному режимі: приймаємо замовлення, відповідаємо на дзвінки, консультуємо з усіх питань. Але всі відправки і доставку товарів будемо здійснювати вже 15-го жовтня, так як чоловіки нашої фірми, що за це відповідальні, в цей день відпочивають.
Бажаємо вам чудового настрою !!!
Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua