пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

НОВЕ НАДХОДЖЕННЯ: LINE 6 (США)!

НОВЕ НАДХОДЖЕННЯ: LINE 6 (США)!

НОВИНКИ від LINE 6 (США) вже У ПРОДАЖУ!!!
Компанія Line 6 (США) представляє нове п'яте покоління моделюючих гітарних підсилювачів серії Spider! З'явившись на стику 2000-х, Spider сформував абсолютно нову унікальну нішу на ринку гітарних підсилювачів. Поряд з традиційними "комбіками" того часу, за рахунок наявності цифрового процесора він мав можливість моделювати звучання різних класичних і сучасних лампових моделей, міг додавати ефекти модуляції і затримки, а також (що найприємніше) зберігати всі налаштування звучання в осередку пам'яті і викликати їх простим натисканням на кнопку. У 2016 році це не звучить як щось надзвичайне. Але в 2003-му це була справжня революція. Лінійка Spider стала бестселером, розійшовшись тиражем понад півтора мільйона примірників по всьому світу. Абсолютно всі найбільші виробники гітарних підсилювачів кинулися слідом за Line 6 і сьогодні конкуренція на ринку цифрових рішень для гітаристів висока як ніколи. А нам же це і потрібно :) Тому що там де конкуренція, там завжди більше можливостей, більше функцій і більше зручності для користувача.
Spider V - це набагато більше, ніж просто хороший підсилювач, це те, чого так довго чекали гітаристи всього світу!
   
Володіючи значною колекцією оновлених моделей підсилювачів і ефектів, свіжим сучасним дизайном і спеціалізованої широкосмугового акустичною системою, Spider V вміє звучати і при цьому простий в управлінні - однозначно це кращий Spider. Шукайте свій звук і вибирайте з більш ніж 200 моделей підсилювачів, кабінетів і ефектів.
Прості і зрозумілі контролери управління з кольоровим маркуванням і ЖК дисплеєм на передній панелі допоможуть швидко налаштувати оптимальне звучання. А якщо цього мало - підключіть до Spider V свій планшет iPad або Android і керуйте усіма його функціями за допомогою безкоштовного мобільного додатку "Spider V Mobile App".
Для тих, хто любить створювати музику на комп'ютері, Spider V також може запропонувати більше, ніж здається на перший погляд. Його повноцінний USB аудіоінтерфейс допоможе як записувати, так і відтворювати музику з PC / Mac. Ще один подарунок від Line 6 для власників Spider V - професійний секвенсор Cubase LE (код для скачування надається після реєстрації приладу в особистому кабінеті на сайті line6.com)
Широкосмугова акустична система з подвійним підсилювачем (bi-amp) дозволить ідеально визвучити не тільки електрогітару або бас, а й, наприклад, електро-акустичну гітару. Крім цього, Spider V запакований сотнею вже готових спеціально створених пресетів - класичні "рігі", звуки, створені артистами і оригінальні добірки Line 6 - вони відкривають доступ до цілого арсеналу тембрів і звучань, створених професіоналами.
І найцікавіше - Spider V оснащений реальними "живими" драм треками / лупами для гри з віртуальним барабанщиком. І, звичайно, якщо вже займатися на гітарі, то без метронома нікуди - і він завжди під рукою, так як безпосередньо вбудований в Spider V.
У поставці листопада надходить у продаж 30-ватна модифікація Spider V.
 
Комбопідсилювач для електрогітари, потужність 30 Вт, 1x8" + ВЧ драйвер (Bi-Amp), більше 200 моделей підсилювачів, кабінетів, і ефектів, USB аудіоінтерфейс, драм треки, вбудованими тюнер, вхід для підключення iOS / Android (редактор), вхід для футконтроллера FBV-серії.
         
Футконтроллера, ABCD + FS1-FS5 Футсвіч з багатобарвною індикацією, вбудована педаль експресії, 20-сегментний дисплей, активація тюнера, вхід для доп. педалі EX-1, USB інтерфейс, металевий корпус.
Комбопідсилювач для електрогітари, потужність 15 Вт, 1x8", з процесором ефектів, 4 типи підсилювачів, 6 ефектів, Direct-вихід, 4 осередки пам'яті, тюнер, AUX вхід для CD / MP3, вхід для футконтроллера FBV-серії.
З усіх питань звертайтеся до наших менеджерів!
Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua