пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

Нове надходження: гітари Cort!

Нове надходження: гітари Cort!

Друзі, представляємо вам гарячі новинки 2018 року від компанії Cort!

Бас-гітари серії Artisan створені для професійних музикантів, яким потрібен інструмент найвищої якості. Добірні породи дерева, високоякісна механіка і просунута електроніка Bartolini роблять серію Artisan чудовим вибором як для сценічного, так і для студійного використання.

B4 Plus / B5 Plus / B6 Plus

Бас-гітари серії B4 Plus і B5 Plus - це безкомпромісна якість, здатне задовольнити потреби навіть найвимогливіших музикантів. Об'єднуючи традиції гітаробудуванні і сучасні технології ця бас-гітара відрізняється відкритим теплим звучанням з виразною атакою і глибоким низом.
 
C5 Plus ZBMH
Оновлена ​​модель C5 Plus ZBMH - це високотехнологічний інструмент, виготовлений з добірних порід дерева і оснащений просунутою електронікою. Завдяки ергономічному дизайну і багатому звучанням ця бас-гітара стане вірним напарником не тільки для початківців музикантів, а й для просунутих бас-гітаристів.

Action DLX Plus

Action DLX Plus - це відмінний інструмент для початківців бас-гітаристів, що поєднує чудову якість виготовлення, фірмові потужні звукознімачі PDX і активну електроніку від Markbass! А ефектний фігурний топ з фактурою вогняного клена підкреслює красу і витонченість цього інструменту.
 
KX257B
      
 
KX257B - це 7-струнний баритон зі збільшеною до 27 "довжиною мензури, для більш розбірливого звучання з потужним пружним басом. Корпус з червоного дерева і активні звукознімачі EMG RetroActive Super77 роблять цю модель прекрасним вибором для музикантів грають сучасну важку музику.

        

X250 - це чудово оснащений інструмент, який легко може позмагатися з багатьма більш дорогими моделями. Універсальна комбінація хамбакерів EMG SRO і синглу з Alnico V магнітами, двостороннє плаваюче тремоло і корпус з Меранті зі швидкісним грифом з добірного клена роблять X250 відмінним вибором для любителів швидкісних соло і технічних партій.
CJ Retro
       
 
Модель CJ-Retro відрізняється багатим об'ємним звучанням і привабливим ретро дизайном. Традиційний джамбо корпус, виготовлений з червоного дерева відмінно поєднується з ялинової верхньою декою. Фірмова електроніка Fishman з магнітним звукознімачем забезпечує унікальне звучання, а підкреслено вінтажний дизайн робить CJ-Retro ідеальним інструментом для музикантів шукають стильно виглядають гітару з по-справжньому "великим" звучанням.
Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua