пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

Нове надходження: Chauvet!

Нове надходження: Chauvet!

Компанія CHAUVET® розпочала свою діяльність в 80-х роках як дистриб'ютор і виробник з невеликого складу в North Miami Beach, штат Флорида. Сьогодні CHAUVET є основним новатором, розробником і виробником, провідним гравцем на ринку світлового обладнання з точки зору дизайну, гнучкості та можливостей. Рецепт успіху компанії простий: правильні продукти за правильну ціну. Поширюючи продукцію за допомогою мережі високопрофесійних дилерів і дистриб'юторів, бренд CHAUVET став всесвітньо відомим завдяки трьом складовим: Value, Innovation, Performance - скорочено VIP.
 
CHAUVET - виробник і розробник широкого спектру світлового обладнання: прожектори, сканери, лазери, диммери, стробоскопи, генератори диму, лампи, керуючі пульти та інші пристрої. Надійна конструкція, зручність і гнучкість в роботі дозволили продукції CHAUVET зайняти гідну позицію на світовому ринку виробників світлового обладнання.
 
Новинки в цій поставці - повернення легендарного Mushroom, компактний і зачаровує Line Dancer і потужна дим машина Hurricane 2000 с підтримкою DMX управління.
 
 
Mushroom - це класичний plug-and-play світловий ефект, що генерує сотні бритвенно гострих багатобарвних променів. Вбудовані автоматичні програми і звукова активація дозволяють забути про необхідність будь-яких налаштувань або програмуванні! А компактні розміри і малу вагу роблять Mushroom ідеальним вибором для подорожуючих артистів.
 
Line Dancer це компактний LED світловий ефект, що генерує безліч кольорових обертових променів, здатних заповнити приміщення зачаровують переливами і візерунками. Кілька зон і регульована швидкість обертання дозволяють створювати захоплюючі анімовані ефекти, а цифровий дисплей дає можливість легко налаштовувати колір і швидкість обертання без необхідності використання додаткових контролерів.
 
 
Hurricane 2000 Fog Machine (дим машина), потужність 1350Вт, продуктивність 25000 куб. футів диму в хвилину, управління по DMX.
 
 
 
 
 
 
Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua