пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

Новий грувбокс від KORG

Новий грувбокс від KORG

ПОСПІШІТЬ ПРИДБАТИ НОВИЙ

ГРУВБОКС.

KORG ELECTRIBE2 ВЖЕ НА РИНКУ !!!

Гнучко змінюючись, щоб відповідати сьогоднішнім віянням музичних стилів, серія ELECTRIBE від KORG продовжує лідирувати на світовій сцені танцювальної музики. Приблизно через десятиліття після того, як перший Electribe MX надійшов у продаж, компанія KORG представляє довгоочікувану нову модель, яка створена таким чином, щоб бути простою і зрозумілою для новачків, а також приносити задоволення від роботи вже існуючим користувачам.

KORG ELECTRIBE2 однаково добре впорається і з живим перфомансом на сцені і з музичним продакшеном в студії.

 Описание: E:\Статьи, поступления, акции\Новый грувбокс от KORG\Electribe_2.jpg 

Electribe був повністю перероблений, включивши в себе найостанніші розробки Korg, вперше використані в таких продуктах, як KingKORG, KAOSSILATOR, Kaoss Pad і Taktile. За допомогою вбудованих пресетів 200 можна відразу створити музичні композиції відмінної якості починаючи від хауса і техно і закінчуючи передовими Trap і EDM. Іншою особливістю нового ELECTRIBE2 стала підтримка поліфонічного відтворення, яке незамінне для програвання послідовності складних акордів як, наприклад, в стилі хаус.

Вдосконалений кроковий секвенсор.

Використовуйте 16 педів, розташовані на лицьовій панелі і інтуїтивно створюйте патерни, фактично чуючи і «спостерігаючи» відтворювані звуки. Ви також можете використовувати педи в якості клавіатури для запису окремих фраз в реальному часі. Створені вами патерни можна використовувати в сукупності з різними функціями, наприклад ""step jump"", запозиченої із серії volca або ж з функцією ""last step"", яка дозволяє змінити тривалість складних аккордів звучання.

Також є функція Motion Sequence, за допомогою якої можна записати послідовність використовуваних кнопок і ручок, щоб потім застосувати її до створюваного паттерну. На кожен з 16 педів можна призначити тембри синтезатора або ударні. На приклад, ви можете створити складний ритм, призначивши барабани на всі 16 педів.

Інтуїтивне створення бітів за допомогою тригерних педів і тачпаду.

Знайома по серії KAOSSILATOR функція Touch Scale, яка дозволить будь-якому користувачеві зіграти мелодію без єдиної помилки, просто переміщуючи пальці по сенсорній панелі. Завдяки тригер-педам, запозиченим із серії Taktile, ви зможете інтуїтивно і просто створювати музичні фрази. Тригерні педи також можна використовувати для створення партій ударних. За допомогою простих налаштувань ви зможете включити або відключити чутливість педів до швидкості натиснення.

Синтезаторний двигун, що дозволяє швидко створювати музичні треки.

Спеціально для ELECTRIBE інженери Korg створили синтезаторний двигун, який подарує вам максимальну свободу у створенні звуку і неймовірно високу швидкість роботи. Вам буде запропоновано 409 форм осцилятора, включаючи аналогове моделювання та імпульсну модуляцію. Двигун на базі аналогового моделювання забезпечить вам широкий спектр можливостей від простих базових форм до складних комбінацій. РСМ-двигун в основному орієнтований на звуки ударних, але крім цього серед тембрів є і мультісемпли для гри на клавішних (створені при співпраці з Sample Magic, Loopmasters, Prime Loops).

Фільтри, які є «серцем» формування звуку, були запозичені з синтезатора KingKORG. Вони використовують алгоритми, які імітують алгоритми роботи фільтрів різних синтезаторів, так що ви зможете отримати «той самий звук», як в якій-небудь відомій пісні, просто вибравши потрібний тип фільтра.

Ви також можете застосовувати фільтри і до ударних, щоб створити цікавий ритмічний трек з багатими тональними варіаціям. Модуляція може ускладнити процес створення звуку, але інженери Korg спростили процес до трьох основних параметрів: виберіть шаблон ефекту, а потім просто скоректуйте його швидкість і глибину на Ваш розсуд.

Ще більш широкий креативний потенціал: ефекти і шаблони.

Оновлений Electribe забезпечений ефектами компресії і перевантаження, що дає вам безкомпромісний контроль над усіма нюансами окремих звуків, які будуть відрізнятися для різних жанрів. Функція Groove може бути використана для кожної окремої частини трека, дозволяючи вам змінювати темп фрази, просто вибравши потрібний шаблон.

Нові функції для живих виступів.

Тепер ви зможете керувати майстер-ефектами з допомогою тачпаду, так само, як це відбувалося на Кaoss pad. Серед них ви знайдете не тільки ефекти просторового типу, які формують акустику, але й інноваційні ефекти, які докорінно змінюють звук. Наприклад, ""Vinyl Break"", запозичений у процесора Kaoss Pad, або ж недавно розроблені ефекти ""Seq Reverse"" і ""Odd Stepper"", повністю змінюють порядок відтворення нот секвенсором. Всі ці ефекти відмінно підуть для живого виступу, наприклад, для діджейського сету.

Серед інших функцій є такі, що значно спростять робочий процес. Приміром, Pattern Set - функція, що дозволяє швидко перемикати патерни, натискаючи на трігерні педи, а записати всі ці дії можна за допомогою іншої функції - "event recording". Для зручності комутації, крім стандартних портів MIDI, були вбудовані порти Sync IN/OUT, за допомогою яких потужно синхронізувати свій грувбокс з приладами із серії Volca, Monotribe або МС-20 Mini. Прилад живиться від 6 батарей типу АА, так що ви можете легко взяти його з собою куди завгодно і втілювати музичні ідеї там, де вас відвідає натхнення.

Робота з Ableton Live.

Перетворіть своє творче натхнення в продуктивний робочий процес! KORG у співпраці з Ableton досягли унікальної можливості, яка поєднує в собі переваги використання високоякісного обладнання укупі з передовим програмним забезпеченням. Тепер ви можете зберігати свої патерни у форматі Ableton Live, щоб потім підкоригувати свої наробки на комп'ютері. У комплекті з вашим грувбокс ви отримаєте додаток Ableton Live Lite.

Щасливих Вам покупок!

Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua