пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

Новий бренд Neat Microphones!

Новий бренд Neat Microphones!

Новий бренд Neat Microphones!

Дорогі друзі, в нашому інтернет-магазині надходження 

НОВИХ мікрофонів від бренду Neat.

Neat Microphones - це новий бренд, чия продукція призначена як для професіоналів, так і для любителів. Компанія була заснований творцями мікрофонів Blue - Skipper Wise і Martins Saulespurens. Мікрофони Neat пропонують цікаві рішення для подкастерів, музикантів і артистів, які займаються дубляжем. Нова лінійка "Bee" (Бджола) має привабливий дизайн, чудове звучання, і легкі в експлуатації.

До вашої уваги представляємо 4 моделі мікрофонів.

Neat Workerbee
Конденсаторний мікрофон

  • WorkerBee від Neat Microphones представляє собою конденсаторний мікрофон з високою чутливістю і малим рівнем шуму, який має діафрагму великого розміру і електроніку класу А без мікросхем.
  • Мікрофон має високий рівень вихідного сигналу і широкий діапазоном частотного відгуку, що забезпечує точний і детальний запис звуку. Це ідеальний мікрофон для вокалу, барабанів, духових і струнних інструментів.
  • Підкреслені середні частоти роблять вокал більш наполегливим у міксі і додають тепла мідним духовим інструментам, високо звучашчим струнним. Ударні звучать чітко і виразно, в той час як акустична гітара має повний звук з кришталево чистими верхніми частотами і оксамитовими щільними низькими.
  • Можна використовувати два мікрофони в режимі стерео пари для запису тарілок ударних або фортепіано. Worker Bee поставляється в повному студійному комплекті, що містить все необхідне.

Ціна: 6625 грн

Neat Kingbee

Конденсаторний мікрофон

  • Neat Kingbee - конденсаторний мікрофон студійної якості з великою (34 мм) діафрагмою.
  • Він ідеально підходить для запису вокалу, акустичних інструментів, акустики приміщення і будь-якого іншого застосування, що вимагає виключно низький рівень шуму і високої чутливості. Вбудований трансформатор і дискретна електроніка класу А забезпечує мінімальний рівень шуму і спотворень. У комплект поставки крім мікрофона входить також спеціальний поп-фільтр у вигляді бджолиних сот, спеціальне кріплення-павук на стійку, чохол, інструкція, вінілова фігурка бджілки. Мікрофон потребує фантомне живлення 48V.

Ціна: 9805 грн

Neat Bumblebee

Конденсаторний мікрофон

  • "Молодший брат" мікрофона Beecaster. USB мікрофон для використання з стаціонарними комп'ютерами, ноутбуками, планшетами та будь-якими іншими аудіо пристроями, що мають USB з'єднання. Дуже проста підготовка до роботи.
  • Маючи три варіанти звукових налаштувань (music, voice, neutral), мікрофон готовий до запису з високою якістю через кілька секунд. Ретельно продумана стійка дозволяє встановлювати мікрофон точно в бажане положення. У мікрофоні передбачено все для негайного початку роботи.
  • Інтегрований поп-фільтр + спеціальний USB кабель в комплекті.

Ціна: 6625 грн

Neat Beecaster

Конденсаторний мікрофон

  • Beecaster був спеціально розроблений для мовної роботи, щоб задовольнити запити подкастерів та відео блогерів, але він прекрасно підходить і для будь-якого іншого виду домашньої звукозапису. Простий в установці і роботі. Має пряме USB підключення, шарнірний мікрофонний журавель і вбудований центр управління. Мікрофон сумісний з усіма програмами запису. Комплект включає в себе поп-фільтр для усунення спотворень, що виникають на записі при промові шиплячих і вибухових приголосних.
  • Beecaster також має чотири варіанти спрямованості для якісної передачі звуку - моно (кардіоїдна діаграма спрямованості), стерео ((XY), розширене стерео (Blulein) і сфокусоване стерео (M / S). Завдяки вбудованому високоякісному аналого-цифровому перетворювачу, мікрофон передає найчистіший звук прямо на комп'ютер і не потребує встановлення драйверів. Органи управління на підставці включають в себе 4-х позиційний перемикач режимів звукового іміджу, регулятор гейна, регулятор гучності для вбудованого, що має нульову латентність, підсилювача виходу на навушники і кнопку mute.

Ціна: 9805 грн

Приємних вам покупок, друзі!!!

Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua