пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

НОВИНКИ гітар Jackson серії JS Minion.

НОВИНКИ гітар Jackson серії JS Minion.

Любі друзі!
Пропонуємо Вашій увазі нові гітари від Jackson - виробника ультраякісних електрогітар, орієнтованих на екстремальні жанри музики і стилі гри! Нові моделі серії JS Jackson Minion представлені в двох варіантах корпусу: популярна серед музикантів форма Dinky, а також Rhoads, що розроблена спільно з віртуозом Ренді Роудс! Крім того, обидві гітари доступ в приголомшливих яскравих обробках!

Відмінною особливістю цих гітар є їх абсолютне домінування в початковій ціновій категорії! Судіть самі, вони значно дешевше більшості конкурентів, але в той же час володіють відмінними характеристиками, які поліпшують зовнішній вигляд і комфорт: посилений графітовими вставками гриф, скошена голова грифа, елегантна чорна фурнітура, ергономічна п'ятка грифа! Так що Jackson Minion відмінно підійде початківцям гітаристам, які вже встигли засвітитися любов'ю до металу і мріють отримати інструмент, що не сковує їх ні в швидкості, ні в комфорті, ні в ціні!

JS Series RR Minion JS1X

Ця гітара володіє всіма якостями, необхідними для новачка, якому потрібен класичний звук Jackson, зовнішній вигляд (недвозначно "відсилає" до тяжких музичних напрямків, в яких власникові інструменту варто рухатися) і максимально підготовлені для швидкісної гри специфікації! І все це без будь-якої потреби розоряти всі свої заощадження!
Завдяки досить короткій мензурі (всього 22.5 ") і невеликим габаритам, цей інструмент відмінно підійде як молодим металістам так і досвідченим любителям інтенсивно порухатися на сцені!

 

ЦЕНА: 5278 Грн

Доступні моделі й в інших кольорах: Ferrari RedNeon GreenSatin BlackSnow White.

JS Series Dinky Minion JS1X

"Minion" JS1X однаково ідеально підходить початківцям молодим шредерам і повністю сформованим металістам, які не проти взяти з собою в турне таку компактну гітару з таким великим звуком!

Як і її побратим RR Minion, Dinky володіє коротким болтовим грифом з мензурою всього 22.5 ", корпусом з тополі, палісандровою накладкою з зручним 12" радіусом і 24 ладами Jumbo. Датчики - найпотужніші Jackson® Humbucking в бриджі та деці, які з легкістю надають величезну кількість брутальних хай-гейнових звуків!

ЦЕНА: 4758 Грн

Доступні моделі й в інших кольорах: Ferrari Red, Bright BlueSatin BlackNeon Pink.

Вдалих покупок, друзі!

Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua