пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

Нові надходження пристроїв обробки звуку від ART (США)

Нові надходження пристроїв обробки звуку від ART (США)

ART Pro Audio являє собою компанію, яка складається з музикантів, інженерів і звукозаписуючих ентузіастів. Починаючи з її заснування в 1984 р., компанія прагнула переглянути ціновий бар'єр з серією інноваційних нових аудіо продуктів, розроблених у відповідності до потреб музиканта. ART - інженери компанії протягом майже 30 років регулярно виробляють розробку нової, більш досконалої продукції для музичної індустрії.

ART випускає ряд лампових попередніх підсилювачів і компресорів, які забезпечують неперевершений м'який теплий тон і характер звуку, інноваційні графічні зрівнювачі, які точно показують, в якому місці може статися зворотний зв'язок, і повний комплект високоякісних невеликих корисних інструментів, спеціально розроблених як для навчання, так і для роботи в студії. Компанія ART Pro Audio пропонує різноманітн аудіо рішення, які забезпечують неперевершену якість, тон, багатогранність і надійність звуку.

Ця продукція користується величезною популярністю і затребуваністю на дорозі, в нічних клубах, аренах, студіях звукозапису, аудиторіях, церквах, залах репетиції, підвалах і гаражах. ART Pro Audio отримала визнання клієнтів у всьому світі. Багата історія фірми відображає справжню пристрасть до музики і творчому процесу.

Сьогодні, ART пропонує велику кількість продукції, яка покликана задовольнити набагато більшу кількість потреб звукозапису, ніж будь-коли раніше за значно нижчими цінами. Компанія має абсолютно новий ряд продукції у вигляді 400 моделей процесорів, які включають професійні графічні зрівнювачі, аудіо утиліти і цифрові системи розподілу звуку.

За минулі два десятиліття фахівці ART не втрачали натхнення, яке слідує спільно зі створенням нових технологій.

Мікрофонні попередні підсилювачі ART та компресори ART компанії, користуються на сьогоднішній день особливим попитом. Ці пристрої об'єднують передові інженерні рішення. Основним їх перевагою є відмінна якість обробки інструментального сигналу, надання чіткості, м'якості і тональність звуку і т.д.

Незалежно від того, чим ви займаєтеся в житті, у ART Pro Audio є всі необхідні звукообробні пристрої за доступною ціною, які сприятимуть розвитку вашої творчості і забезпечення успіху.

До продукції, що надійшла до складу від ART, належить: 
SMS226 
PDB4 
Dual X-Direct 
T8 
S8
Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua