пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

Kurzweil - кращий вибір для навчання в музичній школі!

Kurzweil - кращий вибір для навчання в музичній школі!

   Найпростішим і доступним варіантом є придбання настільного цифрового піаніно Kurzweil KA-90, до котрому додатково, при бажанні, можна взяти спеціальну стійку з потрійним блоком педалей Kurzweil KAS5.

 

 

Даний варіант здатний вам повністю замінити акустичне піаніно і, при цьому, заощадити гроші. Якість звучання і клавіатури навіть перевершують очікування в категорії ціна-якість. 
   Якщо вам важливий естетичний вигляд інструменту і ви хочете щоб він виглядав зовні більше схожим на дерев'яне акустичне піаніно, то найдоступнішим в категорії цих товарів є Kurzweil KA-130. Даний інструмент буває в двох кольорах: палісандр і білий матовий.
 
Ці цифрові піаніно початкового рівня, за невелику вартість ви отримуєте аналог акустичного піаніно в дерев'яному корпусі.

Далі вашій увазі цифрові піаніно KurzweilМ100 і М110. Всі вони також є в різних кольорах, як ви можете бачити нижче.
   
 
Дана серія відрізняється більш якісним звуком і клавіатурою, мають досить багато відмінностей по кількості тембрів, поліфонія і іншим технічним характеристикам.
 
KurzweilМ210 - вже давно і дуже добре зарекомендувало себе цифрове піаніно, Топ-продажів і кращий варіант кабінетного цифрового піаніно виходячи з категорії ціна-якість. Також доступні в двох кольорах: палісандр і білий матовий.
М210 відрізняється прекрасним звуком і якістю клавіатури, зручним управлінням і наявністю всіх необхідних функцій не тільки для навчання, але і для розваг.
 
KurzweilМ230. Основна відмінність від М210 - більш витончений зовнішній вигляд, крім того трохи більше звуків, більше стилів автоакомпанементу, є вхід для підключення мікрофона. Доступні кольори: палісандр і білий матовий.
Звучання М230 трохи відрізняється від М210, але не суттєво, клавіатура абсолютно ідентична.
 
Якщо ви маєте в своєму розпорядженні великими фінансовими можливостями - вашій увазі цифровий рояль KurzweilKAG-100. Доступні в чорному і білому кольорі з полірованої обробкою.
KAG-100 - це бюджетний цифровий рояль, містить функцію автоаккомпанемента і велика кількість звуків. Основна перевага це дійсно привабливий зовнішній вигляд за небачену, як для інструменту цієї категорії ціну.
 
Для найдосвідченіших користувачів пропонуємо цифровий рояль KurzweilCGP220 W - найвитонченіший і якісний інструмент всієї лінійки цифрових фортепіано.
 

 
У Kurzweil CGP220 W поєднані всі кращі сторони бренду: клавіатура з дерев'яними клавішами відомого італійського бренду FATAR, елітне звучання семпла рояля German 9 'Concert Grand Piano, прекрасний зовнішній вигляд, зручність управління, безліч необхідних і додаткових функцій.
Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua