пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

Чим зайняти дитину ?

Чим зайняти дитину ?

Сучасні реалії такі, що всі сім'ї перейшли в режим самоізоляції. І якщо дорослі можуть знайти собі заняття, наприклад, віддалену роботу, то з дітьми ситуація виглядає зовсім інакше. Неможливість відвідування дитячих майданчиків, ігрових комплексів і торгових центрів призводить до нудьги малюка. В цей час батькам головне більше часу приділяти дитині і зуміти зацікавити його. Комп'ютерні ігри, інтернет - це добре, але є більш цікаве та корисне заняття.

Яке? Заняття музикою!

Такий спосіб допоможе відволіктися кожному члену сім'ї. Ви не лише збережете своє здоров'я, перебуваючи в самоізоляції, але і отримаєте потрібні корисні навички.
Ніхто не знає, ким захоче стати дитина, але отримані в результаті музичного навчання навички залишаться з ним на все життя, і це за умови проходження навіть не повного курсу. В процесі розучування музичних творів розвивається короткочасна і довгострокова пам'ять. Навряд чи треба говорити про користь такого проведення часу. Одночасно з цим розвивається координація рухів.Головне, що дає заняття музикою - підвищення самооцінки дитини. Віна стає більш стійкою до критики оточуючих, що дозволяє надалі досягати поставлених цілей.

В переважній більшості випадків ждя навячання вибирають гітару або фортепіано. Це класика жанру.
Не можна не враховувати і психологічний фактор. Наприклад, фортепіано відмінно підійде дітям з врівноваженою психікою і хорошою мотивацією. Такі особистості в багатьох випадках стають не тільки «душею» компанії, але і цілого суспільства. Незаперечним плюсом фортепіано є і те, що після даного інструменту набагато легше освоїти будь-який інший. Пояснюється це високим рівнем теоретичної підготовки, отриманої в процесі навчання. Якщо у вас не так багато місця в будинку, то зверніть увагу на цифрові фортепіано. Рекомендуємо компектні і найпопулярніші моделі Yamaha P-45B, Casio CDP-S100BK або Kurzweil KA-90. Якщо ваша дитина серйозно налаштований або вже займається музикою деякий час і ви готові придбати інструмент в корпусі, то зверніть увагу на моделі Ringway RP 220, Kurzweil M90WH, Yamaha YDP 164 і т.д.

Якщо ви не впевнені що зможете зацікавити дитину? Купіть синтезатор, це відмінний варіант для початкового рівня. Відмінною покупкою стане один з синтезаторів: Casio LK-136, Casio CT-S200RD або YAMAHA PSR-F51.
До речі, гра на синтезаторі зможе розвинути не тільки навички гри, але і розум, адже дитина зможе використовувати безліччь встроєних в пристрій ефектів і можливостей. Звичайно, ви можете вибрати абсолютно інші інструменти, яких немає в запропонованих.

Перейдемо до гітари. Такий інструмент стане хорошим вибором для акуратиста-інтраверта, хоча дане правило спрацьовує далеко не завжди. Хороший гітарист по визначенню є лідером компанії і суспільного життя, так що не варто нехтувати цим інструментом. Рекомендуємо почати з класичної гітари, вона має більш широкий гриф і м'які нейлонові струни, що забезпечить комфорт гри починаючому музиканту. Добрими моделями будуть Fender Squier SA-150N, Cort AC100 OP і Yamaha C40. Якщо ваша дитина нижче зросту 150см., То потрібно вибирати інструмент зменшеного розміру. Для діток від 120 до 150 см., Підійдуть гітари розміру ¾ наприклад модель Valencia VC203. Для зовсім маленьких ½ або ¼. Якщо ви не впевнені з тим якого розміру або якого бренду купити гітару, то телефонуйте або пишіть нашим консультантам, вони із задоволенням вам розкажуть всі особливості того чи іншого інструменту і допоможуть з вибором.

Все більшої популярності набувають укулеле. Це компактний струнний інструмент за дуже доступну ціну, здатний породити інтерес до цієї гітарі. Не всі моделі продаються з чохлами і навчальними матеріалами. Якщо це перший музичний інструмент то варто віддати перевагу укулеле розміру сопрано або концерну. Наприклад укулеле фірми MAHALO. Або ж найдоступніші але повноцінні музичні інструменти Fzone FZU-002.

Звичайно, не варто забувати про більш прості але не менш захоплюючі і корисні музичні інструменти, такі як блок флейти, губні гармошки.

Залишайтеся вдома, займайтеся музикою

Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua