пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

-25% На класичні і акустичні гітари!

-25% На класичні і акустичні гітари!

-25% на класичні та акустичні гітари*!

До вашої уваги друзі, товари на які поширюється знижка:

Фабрика Manufacturas Alhambra SL розташована в місті Альгамбра, Іспанія, де більше ніж 50 років виготовляються найкращі гітари ручної роботи двох типів - класичні та фламенко. Гітари Alhambra продаються у більш ніж 50 країнах світу та являються топ-лідерами в індустрії виробників класичних гітар. Асортимент продукції пропонує широкий вибір інструментів для музичних шкіл, училищ, консерваторій, концертів тощо.

ALHAMBRA Z-NATURE

 

гітара класична, відкриті пори, топ: суцільний кедр, бек та обичайка: махогон, одинарний кант, накладка: індійський палісандр.

Стара ціна: 8938 ГРН

Нова ціна: 6704 ГРН

ALHAMBRA 2 С

гітара класична, топ: суцільний кедр, бек та обичайка: махогон, подвійна окантовка, накладка: індійський палісандр.

Стара ціна: 12928 ГРН

Нова ціна: 9696 ГРН

Alvarez Guitars — американський виробник гітар з міста Сент-Луїс, який є передовою маркою у світі акустичних гітар вже більше 40 років. Компанія Alvarez відома високою якістю своїх інструментів та прагненням до інновацій. На гітарах Alvarez грає ряд всесвітньовідомих музикантів такі, як Joe Bonamassa, Ani DiFranco, Bono, Crosby, Stills&Nash, Jerry Garcia, Thom Yorke, Carlos Santana, та легендарний Paul McCartney. В асортименті бренду Alvarez є гітари для музикантів будь-якого рівня та стилю. Гітари Alvarez мають неймовірний тембр звучання, який нікого не залишить байдужим.

Alvarez AD70CE

гітара акустична "Dreadnought" з вирізом та електронікою, топ: суцільна сітканська ялина радіального розпилу, бек та обичайка: роузвуд, гриф: махогон, бридж та накладка: роузвуд, верхній та нижній поріжки: натуральна кістка, окантовка: білий пластик, покриття: глянець, колір: натуральний.

Стара ціна: 16047 ГРН

Нова ціна: 12035 ГРН

Alvarez AF30CE

гітара акустична фолк з вирізом та електронікою, топ: ялина, бек та обичайка: махогон, гриф: махогон, бридж та накладка: роузвуд, верхній та нижній поріжки: натуральна кістка, механіка: хром, окантовка: чорний пластик, покриття: матове, колір: натуральний.

Стара ціна: 10156 ГРН

Нова ціна: 7617 ГРН

Alvarez RD27

Розмір: 4/4; Форма (вид): дредноут (вестерн); Верхня дека: ялина; Нижня дека: палісандр; Кількість ладів: 20; Анкер: одинарний; Мензура ("): 25.5;

Стара ціна: 10156 ГРН

Нова ціна: 7617 ГРН

Alvarez RD27CE

гітара акустична "Dreadnought" з вирізом, електронікою та чохлом Deluxe 15 мм, топ: ялина, бек та обичайка: роузвуд, гриф: махогон, бридж та накладка: роузвуд, покриття: глянець, колір: натуральний.

Стара ціна: 6209 ГРН

Нова ціна: 8278 ГРН

Camps - іспанський виробник з більш ніж 70-річним досвідом у створені класичних та фламенко гітар. Всі інструменти виготовляються в майстерні, що розташована у місті Girona (Іспанія). При виробництві гітар використовуються  перевірені традиційні методи, які протягом багатьох століть застосовувалися відомими іспанськими майстрами, одним з яких був Антоніо Торрес. Асортимент гітар Camps включає студентські, концертні, професійні, електроакустичні та моделі преміум-класу. Camps - один з найкращих брендів класичних гітар, що поєднує в собі традиції та інновації.

Camps SON-SATIN-C

гітара класична, верхня дека: суцільний кедр, задня дека та боки: ламінований махогон, гриф: кедр, накладка: палісандр, матовий лак.

Стара ціна: 8166 ГРН

Нова ціна: 6125 ГРН

Falcon - це серія доступних за ціною акустичних гітар, типу дредноут і фолк на будь-який смак. Інструменти мають традиційні дизайн і звучання, завдяки чому стають ідеальним вибором для початківців за привабливою ціною.

Falcon F300N

гітара акустична фолк, корпус: липа, гриф: клен, накладка та бридж: палісандр, мензура 650 мм, 20 ладів, механіка: хром, колір: натуральний.

Стара ціна: 2488 ГРН

Нова ціна: 1866 ГРН

Falcon F300SB

гітара акустична фолк, корпус: липа, гриф: клен, накладка та бридж: палісандр, мензура 650 мм, 20 ладів, механіка: хром, колір: табачний спалах.

Стара ціна: 2488 ГРН

Нова ціна: 1866 ГРН

Falcon FG100N

гітара акустична "Dreadnought", корпус: липа, гриф: клен, накладка та бридж: палісандр, мензура 650 мм, 20 ладів, механіка: хром, колір: натуральний.

Стара ціна: 2488 ГРН

Нова ціна: 1866 ГРН

Бренд KAPOK - це серія акустичних та класичних гітар всесвітньо відомої компанії Pearl River, заснованої в 1956 році у місті Гуангжу (Китай). Pearl River - найбільший виробник піано та роялів у світі, який виготовляє широкий асортимент інших музичних інструментів, серед яких є скрипки та гітари. На сьогодні ці інструменти продаються у більш ніж 100 країнах світу. Гітари KAPOK це чудовий дизайн та відмінне рішенням, як для початківців так і для впевнених та досвідчених користувачів.

Kapok LC14PACK4/4

гітарний набір: класична гітара 4/4, чохол, ремінь, медіатори, духовий камертон.

Стара ціна: 2597 ГРН

Нова ціна: 1948 ГРН

Kapok LC18 4/4

гітара класична, верхня дека: ялина, обичайка та нижня дека: липа, мензура 650 мм, колір: натуральний.

Стара ціна: 2554 ГРН

Нова ціна: 1916 ГРН

Kapok FLD20SB

гітара акустична, корпус: ламінована липа, обичайка та нижня дека: ламінована липа, мензура 650 мм, 20 ладів, механіка: хром, колір: сонячний спалах.

Стара ціна: 3406 ГРН

Нова ціна: 2555 ГРН

Kapok LD18

гітара акустична, верхня дека: ялина, обичайка та нижня дека: липа, мензура 650 мм, 20 ладів, механіка: хром, колір: натуральний.

Стара ціна: 2726 ГРН

Нова ціна: 2045 ГРН

Manuel Rodriguez - одна з найстаріших іспанських компаній, де виготовляються класичні та фламенко гітари. Свій початок в історії створення гітар, компанія бере ще з 1905 року. Manuel Rodriguez - це інструменти, які є ідеальними як для напів-професіоналів так і для досвідчених музикантів.

Manuel Rodriguez Caballero 9

класична гітара, верхня дека ламінований канадський кедр, нижня дека і обичайка ламінована ялина, гриф сапеле

Стара ціна: 10549 ГРН

Нова ціна: 7911 ГРН

TAYLOR - американська компанія з виготовлення найкращих в світі акустичних гітар. Всі інструменти якісної, виключно ручної роботи, що мають неперевершений вигляд. Коли мова йде про звучання, то гітарам Taylor немає рівних. На гітарах Taylor грає безліч відомих музикантів таких, як Tony Iommi, Doug Aldrich, Taylor Swift, Chicago, John 5, John Petrucci, Lita Ford, Richie Sambora та ін. Асортимент включає широкий вибір моделей від "Dreadnought", гранд концерт до міні-гітар Baby Taylor. Всі гітари виготовляються з високоякісної деревини, вирубка якої контролюється системою захисту довкілля FSC. Гітара Taylor - це інструмент на все життя!

TAYLOR BBT

гітара акустична, Big Baby Taylor, зменшена "Dreadnought", топ: ялина сітка, бек та обичайки: сапеле.

Стара ціна: 19424 ГРН

Нова ціна: 14568 ГРН

VINTAGE - англійський бренд, заснований знаменитим гітарним винахідником Тревором Уілкинсоном (Trevor Wilkinson), власником відомого виробника гітарної фурнітури Wilkinson. Завдяки прекрасному зовнішньому вигляду, чудовим відчуттям при грі та приголомшливому звуку - ці гітари здатні надихнути на великий творчий успіх. В осортименті Vintage представлені фантастичні електрогітари, напівакустичні, акустичні, бас гітари та укулеле з відмінним зовнішнім виглядом, якісним звуком і просто неймовірно привабливими цінами.

VINTAGE V501N

Гітара акустична "Dreadnought", топ: суцільна сітканська ялина, корпус та гриф: східний махогон, накладка та бридж: палісандр, мензура 642 мм, механіка: хром, колір: натуральний.

Стара ціна: 8526 ГРН

Нова ціна: 6395 ГРН

WALDEN - це американський бренд з виготовлення ідеальних акустичних та класичних гітар високої якості на відомій фабриці KHS (Китай), що була заснована ще у 20-х роках минулого століття. Основна спеціалізація бренду - це виробництво гітар, барабанів, духових інструментів та стійок для музичних інструментів Hercules. Зовнішній вигляд, звук і чуйність до кожного дотику всіх музичних інструментів, що виготовляються компанією Walden, показують їх належність до вищого класу. Всі інструменти Walden зроблені з якісної деревини традиційних порід, та є ідеальним рішення, як для впевнених користувачів, так і для професіоналів.

WALDEN HD220/B

колір: натуральний, матовий, чохол.

Стара ціна: 5797 ГРН

Нова ціна: 3823 ГРН

WALDEN HD221/B

гітара акустична "Dreadnought", колір: натуральний, чохол.

Стара ціна: 5188 ГРН

Нова ціна: 3891 ГРН

WALDEN HD222/B

гітара акустична дванадцятиструнна "Dreadnought", колір: натуральний, покриття матове, чохол.

Стара ціна: 5188 ГРН

Нова ціна: 3891 ГРН

WALDEN HO220/B

гітара акустична "Orchestra", передня дека: ялина, задня дека та обичайка: нато, колір: натуральний, покриття матове, чохол.

Стара ціна: 5097 ГРН

Нова ціна: 3823 ГРН

WALDEN HN220/B

гітара класична, передня дека: ялина, колір: натуральний, покриття матове, чохол.

Стара ціна: 5097 ГРН

Нова ціна: 3823 ГРН

WALDEN D552/G

гітара акустична дванадцятиструнна "Dreadnought", Суцільна передня дека, колір: натуральний, матовий, чохол.

Стара ціна: 8960 ГРН

Нова ціна: 6270 ГРН

WALDEN D600/G

гітара акустична "Dreadnought",суцільна передня дека: сітканська ялина, колір: натуральний, матовий, чохол.

Стара ціна: 9766 ГРН

Нова ціна: 7325 ГРН

WALDEN T550CE

гітара акустична 3/4 "тревел" з вирізом, суцільна передня дека, Fishman EQ, колір: натуральний, матовий.

Стара ціна: 9760 ГРН

Нова ціна: 7320 ГРН

*Акція діє з 01.02 по 28.02.2017 року

Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua