пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

Звукове обладнання KaiFat - відмінна якість від нового китайського бренду

Звукове обладнання KaiFat - відмінна якість від нового китайського бренду

Звукове обладнання KaiFat -
 
відмінна якість від нового китайського
 
бренду
 
Шукаєте звукове обладнання хорошої якості за прийнятну ціну? Тоді пропонуємо звернути увагу на новий китайський бренд KaiFat, який запропонує вам набагато більше, ніж ви очікуєте. Різноманітні кабелі, стійки для музичних інструментів і мікрофонів, еквалайзери, мікшерні пульти, мультикори, мобільні акустичні системи, підсилювачі потужності і багато іншого випускає даний виробник.
 
Переваги продукції KaiFat
 
Не секрет, що багато китайських виробників, випускаючи музичне обладнання для розкручених світових брендів, потихеньку вводять власні торгові марки, вироблені на тих же самих виробничих лініях. Не виключенням стало і промислове підприємство KaiFat Ningbo Electronic Co., Ltd, створене в липні 2006 року і розташоване в промисловій зоні Китаю - Yinzhou. Займаючи площу в 50 тисяч квадратних метрів з інвестиційним капіталом в 50 мільйонів юанів, даний виробник має дуже вузьку спеціалізацію у виробництві звукового обладнання та аксесуарів.
 
Завдяки високій якості продукції, що випускається під власною торговою маркою KaiFat, і її відповідності таким світовим стандартам, як ISO9000, CE, TUV, ETL, ROHS & WEEE, підприємству за дуже короткий час вдалося налагодити поставки в більш ніж 30 країн світу. Спільна робота з багатьма відомими музикантами і ді-джеями дозволяє швидко реалізувати творчі ідеї та пропонувати покупцям найактуальніші вироби, ціна яких надзвичайно конкурентоспроможна.
 
Компанія бере активну участь у всіх світових музичних виставках. Зокрема, її продукція була представлена на Frankfurt Messe, що проходила з 12 по 15 березня 2014 року.
 
Асортимент продукції KaiFat
 
В даний час китайська компанія KaiFat Ningbo Electronic Co., Ltd виробляє продукцію для музикантів в наступних категоріях:
 
Музичне обладнання (мікшерні пульти, DJ-мікшери, кабінети, еквалайзери, гітарні підсилювачі, DI-бокси, USB аудіо-інтерфейси, цифрові аудіо-процесори);
Акустичні системи (колонки, кабінети, гітарні підсилювачі, РА системи, лінійна акустика);
Стійки і устаткування (стійки для музичних інструментів, мікрофонів, ноутбуків, планшетів, освітлювального устаткування, акустики і т.д., трибуни, подіуми, сходи для подіумів);
Аудіокабелі (інструментальні, акустичні, мікрофонні, універсальні, MIDI, DMX, USB, кабель в бухтах, мультикори);
Коннектори (патч-панелі, ground-бокси, XLR, JASK, роз'єми speakon, ban & mid, RSA, ADA і т.д.)
 
В Україні продукцію бренду KaiFat ви можете купити в нашому інтернет магазині. Найкраще співвідношення ціни та якості, відповідність світовим стандартам і найширший асортимент дозволять підібрати необхідне вам музичне обладнання та аксесуари для успішної концертної діяльності або домашній студії.
Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua