пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

Огляд мікшерних пультів Kaifat

Огляд мікшерних пультів Kaifat

Огляд мікшерних пультів Kaifat
 
Відомий світовий виробник недорогого, але тим не менш, дуже якісного музичного обладнання - китайська компанія Kaifat пропонує серію доступних за вартістю мікшерів, призначених для достатньо широкого кола споживачів. Вашій увазі ми пропонуємо огляд найбільш затребуваних виробів даного напрямку на українському ринку.
 
Мікшерні пульти для караоке
 
Kaifat ME502 - один з найпростіших і дешевих мікшерів для караоке, тамади та інших сольних виступів, коли необхідно звести з мікрофоном до двох джерел звукового стерео-сигналу. Досить компактний і легкий, він володіє габаритними розмірами 12 см. (Ширина), 17 см. (Висота) і має товщину всього 3.6 см, а також вага 1.5 кілограма.

 

Микшерный пульт Kaifat ME502

 
На кожному каналі є регулювання рівня та панорами, мікрофонний канал ще оснащений двох-смуговим еквалайзером. До пульта мікшера можна підключити стерео-навушники та зовнішній пристрій обробки. Таким чином, для тих, хто підшукує хороший і недорогий мікшер для караоке, модель ME502 буде одним з найпривабливіших рішень.
 
Доповнити свій голос різноманітними ефектами дозволить мікшер Kaifat ME602FX. Параметри попередньої моделі тут доповнені вбудованим процесором ефектів. Ревер, дилей і кожен інший з 100 ефектів дозволить внести в сольний виступ безліч красивих гармонік, набагато поліпшивши і разнообразив його.
 
Для виступів дуетом наш інтернет-магазин рекомендує звернути увагу на мікшерний пульт ME602, який має два мікрофонних входи з можливістю регулювання чутливості. Тобто до них можна підключити не тільки мікрофони, а й, наприклад, гітари. Також, на відміну від попередньої моделі, тут пропонується можливість запису за допомогою програвача або звукової карти, для чого передбачені вхід і вихід Tape.

 

Микшерный пульт Kaifat ME602

 
Власникам конденсаторних мікрофонів сподобається, закладена виробником в модель ME602 можливість забезпечення фантомного живлення в 48 вольт. На кожному каналі тут вже встановлено трьох-смуговий еквалайзер. Мікшер укладений в металевий корпус і, крім високої міцності і чудових звукових характеристик, порадує виконавців компактними розмірами і малою вагою.
 
Мікшерні пульти для домашньої студії
 
Початківцям музикантам дуже сподобаються вироби компанії Kaifat, спеціально створені для використання в домашніх студіях і мають у своєму сегменті музичної продукції одне з найкращих співвідношень ціна-якість. Так, у нас ви можете купити мікшер для домашньої студії Kaifat ME802. Володіючи вагою всього в два кілограми і компактними габаритними розмірами, він пропонує дуже хороші можливості як для самостійної творчості, так і для музикування з друзями.

 

Микшерный пульт Kaifat ME802

 
Наявність чотирьох мікрофонних входів з регулюванням чутливості і двох стереовходів надає можливість звести кілька музичних інструментів і мікрофонів з музичним супроводом, записаним на комп'ютер, планшет або ноутбук. Тут є фантомне живлення для мікрофонів, 3-х смуговий еквалайзер на кожному з каналів, виходи AUX / Return і можливість запису своїх композицій та вокалу через підключення звукової карти до Tape IN / OUT.
 
Тим, хто бажає придбати недорогий мікшер з процесором ефектів, ми рекомендуємо модель Kaifat ME802FX, аналогічну за своїми параметрами попередньої, але з можливістю додати в голос ревер, дилей чи інші ефекти (їх тут близько 100), які значно покращують його сприйняття.
 
Мікшерні пульти для ПК
 
Можливість підключення до персонального комп'ютера, ноутбука, планшету або смартфону через вхід USB істотно збільшує можливості творчого сприйняття музикантів і вокалістів. Цифровий запис безпосередньо на носій дозволяє уникнути множинних втрат в якості і спотворень звуку. Це надає мікшер для ноутбука та іншого комп'ютерного пристрою, що має роз'єм USB. Моделі мікшерів ME602UD і ME802UD від компанії Kaifat є модифікаціями приведених вище пристроїв відомості з процесором ефектів, доповнені USB інтерфейсом.
 
Підсумки
 
Як бачите, в серії своїх мікшерів відомий виробник недорогого музичного обладнання врахував інтереси і потреби багатьох самодіяльних виконавців та музикантів. Чи любите ви співати караоке самостійно або з друзями, чи необхідно вам виконати зведення голосу, музичних інструментів та композиції з ПК, або може потрібно процесор ефектів або підключення через USB, все це міститься в лінійці доступних за ціною мікшерів від Kaifat.
Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua