пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

Огляд Sonor Force 1007

Огляд Sonor Force 1007

Діяльність німецької компанії Sonor бере свій початок з 1875 року. Почала вона з виробництва перкусії, але незабаром перекваліфікувалася на виготовлення хардвера, барабанів і цілих барабанних установок. Sonor і сьогодні радує музикантів усього світу великим вибором і хорошим звучанням, виробляючи сучасні та різнопланові установки.

Однією з таких установок є Sonor Force 1007. Вона складається з бас-бочки (22 х 17,5 ''), малого барабана (14 х 5,5 ''), той-томи (12 х 9 ''), тому-томи (13 х 10 ''), флор-тома (16 х 16 ''), а також 1 стійки-журавля під тарілку, стійки під хет, стійки під малий і педалі для бочки. Її можна назвати хорошим вибором для початківців музикантів. До того ж вона відрізняється досить приємною ціною. Всі 5 барабанів, виготовлені за самими передовими методиками, мають дев'ятишарові липові корпуси товщиною 7 мм, покриті целулоїдом, і створені за технологією Sonor CLTF (Cross Laminated Tension Free). Барабани цієї установки дуже міцні завдяки перехресному укладанні шарів, тобто шари накладаються перпендикулярно напрямку волокон. Це також забезпечує особливо цікаве звучання барабанів.

Sonor Force 1007

Не можу обійти увагою хардвер. На відміну від більшості установок цього цінового діапазону, які в комплектації мають прямі стійки, в Sonor Force 1007 йде добротно зроблена стійка-журавель серії 200 з трьохсегментним обтискним механізмом. Він дозволяє надійно зафіксувати кут нахилу і висоту. Хетова стійка теж непогана, зроблена на совість, правда, ось замок не викликає особливої ​​довіри. Що стосується стійки під малий, то вона мало чим поступається більш дорогим моделям. Педаль для бас-барабана SP 473 досить масивна, на ланцюгу і має каркас, виконаний з полірованого алюмінію. Завдяки кульовим затискачам тримача томів можна встановити барабани в будь-якому положенні, що дає можливість пристосувати установку під кожного музиканта. Але вони мають і свій мінус: вони трохи кволі. При невеликому зусиллі їх можна досить легко зрушити. У Sonor Force 1007 використовуються односторонні черепашки з системою Tune Safe, що гасить непотрібні вібрації і запобігає розлаштуванню інструмента. Що стосується машинки на робочому барабані, то хотілося б механізм сильніше. Але тут потрібно пам'ятати ціну установки))

Бас-барабан, оснащений демпфірованним пластиком Remo, завдяки чому звучання стає більш зібраним і динамічним. Має хорошу протяжність звуку і приємно дивує яскравими низькими частотами. Хоч бас-барабан і зроблений з липи, легкого дерева, він звучить потужно. Ніжки бочки оснащені регульованим штирем і гумовою підставкою на вибір для щільного з'єднання з підлогою. Коли справа стосується налаштування, то тут все добре. Завдяки укороченим розмірами томів настройка стала набагато простішою. Томи звучать високо і мають довгий сустейн. У звучанні малого барабана теж переважають високі частоти з легким дзвоном.

Важливою перевагою цієї установки є зовнішній вигляд, який прикрасить будь-яку сцену. Всі барабани мають лаковану поверхню, що дозволяє їм сяяти як в переносному, так і в прямому сенсі. Крім цього корпус барабанів інкрустований хромованою фурнітурою і зажимами.

Установка Sonor Force 1007 прекрасно підходить для гри в будь-яких стилях музики від джазу і блюзу до року і металу. Вона стане хорошим помічником молодим барабанщикам, бажаючим поглиблювати своє знання в музиці і вдосконалювати свою майстерність. Гідна якість за прийнятну ціну.

Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua