пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

Огляд цифрового піаніно Ringway RP-30

Огляд цифрового піаніно Ringway RP-30

Все тече, все змінюється ... З кожним роком прогрес все далі і далі просувається вперед, приносячи зміни у всі сфери життя людини. Музичний світ не став винятком з цього правила. За останнє десятиліття розвиток музичного ринку досяг неймовірних масштабів. Нам пропонується маса варіантів, здатних задовольнити кожного: від професіонала до недосвідченого новачка.
 
Хотілося б представити Вашій увазі одну з розробок компанії Ringway - цифрове піаніно нового покоління RP-30 з найбільш просунутою технологією створення звуків. Це високоякісний електронний інструмент з відмінним звучанням, безліччю тембрів і автоакомпанементом, який припаде до смаку як починаючим музикантам, так і досвідченим.
 
Цифрове піаніно RP-30 оснащене 88 повнорозмірними молоточковими клавішами, чутливими до натискання. Чутливість може бути трьох різних типів, і Ви можете вибрати саме той, який найбільше відповідає Вашому стилю гри. Ви зможете використовувати широкий динамічний діапазон і передавати всі нюанси музики. Прямо над клавіатурою інструменту розміщений вбудований LCD-дисплеєм, який показує виконавцю всю необхідну для гри інформацію.
 
Клавіатура має декілька режимів роботи, що дозволяє вибрати найбільш зручний для Вас в тому чи іншому творі. Режим повної клавіатури дозволяє вам автоматично грати акордами по всій довжині клавіатури. Коли Ви граєте акордами в цьому режимі, їх назви не відображаються на дисплеї так, як в режимі автоаккомпанемента. Подвійний режим (TWIN) дозволяє розділити клавіатуру на дві області. Ви можете використовувати його, коли інструмент використовується одночасно двома музикантами (наприклад, учителем і студентом), і вони можуть одночасно грати одним і тим же звуком і в тій же октаві. Коли включено цей режим, педалі автоматично перемикаються на іншу конфігурацію з двома педалями сустейну, одна з яких призначена для лівої частини клавіатури, а інша - для правої. При бажанні можна використовувати нормальний режим роботи клавіатури.
 
RP-30 також має функцію подвоєння звуку, яка додасть вишуканості Вашої музики. Вона дозволяє грати двома звуками різних музичних інструментів одночасно, в результаті чого створюється нова комбінація звуків.
 
Якщо Ви любите використовувати автоаккомпанемент, Вас порадує наявність в цьому цифровому піаніно функції "OTS?", Яка, коли Ви вибираєте певний стиль акомпанементу, автоматично підбирає для вас підходящий до нього звук. В цілому цей інструмент містить 100 стилів акомпанементу, які допоможуть Вам досягти повного звучання музичного колективу. Коли функція акомпанементу включена, інструмент створює повноцінний акомпанемент, що складається з ритму, баса і аккордового супроводу, заснований на акордах, які Ви граєте лівою рукою в секції клавіатури, призначеної для автоакомпанементу (це всі клавіші, що знаходяться нижче точки поділу). Права секція клавіатури вільна для звичайної гри. Зазвичай точка поділу - це клавіша F # 2, всі клавіші зліва від неї призначені для акомпанементу. Компанія Ringway подбала про те, щоб Ви могли при бажанні змінювати налаштування інструменту. Так, Ви можете змінити точку поділу клавіатури для акордів: утримуйте кнопку [CHORD] натиснутою, а потім зіграйте на клавіатурі ноту, яка буде позначати кордон секції акордів.
 
Якщо Ви знаєте, як грати акорди на клавіатурі, Вас обрадує режим повної аплікатури, який дозволяє вам застосовувати значно більшу кількість акордів з функцією автоакомпанементу. Цей інструмент розпізнає не тільки звичайні типи акордів, але і більш складні комбінації.
Ще однією цікавою і корисною функцією є налаштування висоти тону, яка дозволяє підлаштовувати висоту звучання вашого піаніно під інші інструменти. Особливо важливою вона може виявитися, якщо Ви граєте в колективі.
 
Цифрове піаніно оснащено також 8 типами ревербераторів на вибір, які дозволять отримати розмитість звучання як при грі в різних приміщеннях. Крім того доступно 8 типів хорусів. Але що немало важливо є функція налаштування ревербератора і хорусу, за допомогою якої Ви можете налаштувати глибину ревербератора і хорусу для обраних звуків.
 
Реєстраційна пам'ять цього інструмента може зберігати чотири набори налаштувань звуку і акомпанементу, які можуть викликатися з пам'яті прямо під час гри натисненням всього лише на одну кнопку.
 
RP-30 дозволяє переписувати і програвати пісні, що складаються з послідовності акордів, створених за допомогою автоакомпанементу, і мелодії, зіграної на клавіатурі.
 
Цифрове піаніно компанії Ringway створено для того, щоб Ви насолоджувалися грою, а різноманіття функцій закликає Вас поекспериментувати і реалізувати весь свій творчий потенціал. Але головне - все дуже просто і зрозуміло. Це компактне електропіаніно при всій своїй багатофункціональності настільки просто влаштовано, що розібратися в ньому Вам не важко.
 
Вибравши продукцію Ringway, Ви вже не зможете від неї відмовитися, адже глибина її звучання заворожує, а простота у використанні є неперевершеною.
Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua