пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

Найпопулярніші цифрові піаніно вартістю від $ 900 до $ 1500

Найпопулярніші цифрові піаніно вартістю від $ 900 до $ 1500

 
В даному вартісному сегменті знаходяться професійні моделі, які характеризуються повноцінним функціоналом, величезною палітрою виразних звучань, міццю потенціалу музичної бази, неперевершено приємною для тактильних відчуттів повнозважена молоточкової клавіатурою і безліччю інших затребуваних параметрів. При цьому вони відрізняються лояльною ціною і підходять значній більшості професійних музикантів з високими вимогами до можливостей цифрового фортепіано. У списку найбільш популярних інструментів присутні як легендарні класичні моделі, так і цифрові піаніно, що володіють нестандартними можливостями і демонструють солідний потенціал.
Безсумнівно, професійний виконавець, композитор, аранжувальник або початківець музикант, який використовує представлені тут цифрові фортепіано, зможе отримати максимальні можливості, отримавши висококласний інструмент за компромісну ціну. Можна впевнено сказати, що в даному сегменті вартості ви зможете підібрати цифрове піаніно, яке буде використовуватися багато років протягом солідного періоду музичної діяльності. Практично все, що необхідно для професійної гри, враховуючи індивідуальні особливості кожного музиканта, враховані в моделях - лідерах продажів вартісної категорії від $ 900 до $ 1500. Сам рейтинг брендів виглядає наступним чином:
  1. 40% Kurzweil
  2. 30% Casio
  3. 20% Yamaha
  4. 10% Roland

Найпопулярніші моделі в цьому сегменті:

  1. Легендарне цифрове піаніно Kurzweil M230 WH - одна з кращих класичних моделей з резонансним натуральним звучанням і повноцінним функціоналом.
  2. Цифрове піаніно Kurzweil MP-10 SR - є сучасною вершиною цифрового клавішного звуку. Інструмент демонструє потужний потенціал музичної бази і нестандартні можливості.
  3. Цифрове піаніно Kurzweil M-1 WH - володіє глибоким насиченим звучанням, максимально близьким до акустичного фортепіано. М'який хід клавіш дозволяє отримати справжню насолоду від гри.
  4. Casio PX-860 WE- компактне ультрасучасне цифрове фортепіано з відмінним звуком і видатними можливостями. Підходить для професійних концертних виступів і повноцінної творчої роботи в студії.
  5. У цифровому піаніно Casio AP-460 BN чудово поєднується практичність, високу якість звуку і виразний дизайн. Демонструє всі переваги сучасних цифрових технологій в області відтворення автентичного природного звучання і його подальшої обробки. Підходить для професійних і початківців виконавців.
  6. Потужні цифрові технології вдало втілені в компактному стильному піаніно Roland F140RCB, доповненому багатим функціоналом для вимогливих професіоналів.
  7. Цифрове піаніно Roland FP30WH + S з чудовим стильним звучанням і величезними можливостями.
  8. Цифрове піаніно Yamaha YDP-142 B - один з найбільш вдалих інструментів, створених для занять в музичній школі. Володіє справжнім звуком акустичного фортепіано і надає природні тактильні відчуття для виконавця.

Більш докладно познайомитися з моделями цифрових фортепіано - лідерами продажів в сегменті вартісної категорії від $ 900 до $ 1500 ви можете безпосередньо на сторінках даних інструментів.

Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua