пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

Вибір гітари 3/4

Вибір гітари 3/4

Вибір гітари 3/4

Вибираючи гітару для дитини, батькам необхідно, в першу чергу, орієнтуватися на її розмір, який повинен бути зручний для гри і розрахований на определѐнний вік. Так, для зовсім юних музичних дарувань, яким до 7-8 років, рекомендується купувати так звану гітару - половинку. А для тих, хто постарше, ідеальним варіантом буде гітара з розміром 3/4. Вона буде комфортна не тільки для гри, але і досить компактна для транспортування в музичну школу.

Якщо говорити про основні показники розмірів класичних гітар 3/4, то потрібно відзначити наступні базові параметри, які можуть незначно відрізнятися у різних моделей:

  • Товщина грифа - 45 мм
  • Товщина корпусу - 92 мм
  • Ширина корпусу - 325 мм
  • Довжина корпусу - 435 мм
  • Мензура - 570 мм
  • Довжина гітари - 885 мм

Гітари 3/4 дозволяють починаючому музиканту далі легко перейти до дорослого розміром завдяки напрацюванню навичок гри на більш компактному інструменті. Наш огляд ми присвятимо даному типу гітар, розглянувши найбільш цікаві пропозиції від відомих світових виробників. Тут ви зможете підібрати як недорогу, так і брендову гітару для навчання дитини.

Класична гітара 3/4 Maxtone CGC360N 

Цей інструмент являє собою ідеальний вибір для дітей віком від 9-ти років, яким належить вчитися в музичній школі. Maxtone CGC360N з розміром в 3/4 зручна в грі завдяки м'яким нейлоновим струнах. Вона виконана з таких натуральних матеріалів, як клен (гриф) і липа (корпус), має глянсове лакове покриття і натуральний колір.

Гітара володіє рівним збалансованим звучанням. Особливо виділяється середина, а в низах і верхах пропонується м'який звук. Таким чином, цей недорогий варіант відмінно підходить для навчання в музичній школі. У класичної гітари 3/4 Maxtone CGC360N традиційно шість струн і дев'ятнадцять ладів. Це оптимальна модель в співвідношенні ціна - якість.

Гітара Flamenco HCG-821 3/4

Більш бюджетний варіант для початківців гітаристів віком 10-14 років воплощѐн в класичній гітарі Flamenco HCG-821 3/4.

Її корпус також зроблений з липи і пропонує врівноважену бархатисту тональність звучання. Оскільки липа - це м'яка деревна порода, корпус гітари защіщѐн лаковим покриттям. Гриф інструмента виконаний з берези. В цілому, дана модель є чудовим економічним варіантом для дітей, а також буде хорошим компактним підмогою для тих, хто любить подорожувати з гітарою.

Класична гітара 3/4 ADMIRA Alba 

Для батьків, які бажають купити дитині дуже якісну гітару розміром 3/4, наш інтернет-магазин пропонує модель іспанської компанії Адміра - Альба. Це одна з найкращих класичних гітар для навчання хлопців віком 9-11 років. Вона пропонує безкомпромісний варіант і просто чудове звучання.

Класична гітара Admira Alba 3/4 виробляється з найкращих добірних сортів деревини. Верхня дека зроблена з канадської ялини - матеріалу, який надає унікальні звукові характеристики. Корпус виконується з тонкого трѐхслойного ламінату сапеллі (sapelli) найвищої якості. Гриф представлений з африканського червоного дерева і має накладку з індійського палісандра (rosewood), бридж також з індійського палісандра. Виробництво гітар компанії Адміра розташоване в Індії. Тут застосовуються унікальні іспанські технології.

Admira Alba 3/4 буде навчати грі на гітарі не одне покоління хлопців і невпинно радувати любителів відпочинку на природі. Виробник гарантує тривалу експлуатацію при різних умовах використання (включаючи активні туристичні походи), чудові ергономічні характеристики корпусу і грифа, а також ярчайшее і дзвінке звучання.

Класична гітара 3/4 YAMAHA CS40

Пропорційно зменшену версію однієї з найвидатніших класичних гітар Yamaha C40, пропонує модель CS40 від іменитого виробника музичних інструментів. Вона створена для тих, хто вибирає найвищу якість бренду світового рівня. Хоча даний інструмент створений для дитячого навчання, по своїм звуковим характеристикам класична гітара 3/4 Yamaha CS40 відноситься до досить просунутому рівню виконання.

Дитина завдяки інструменту такого рівня вже на початку самого навчання отримує чудове звучання і гітару, з якою дуже легко навчатися. Можна впевнено сказати, що якість виконання і пропонований звук буде відмінним поощряющим фактором до навчання. При виготовленні класичної гітари 3/4 Yamaha CS40 застосовані фірмові технології Ямаха, ретельно відібрані і чудово оброблені матеріали.

Корпус гітари виконаний з дерева Меранті (meranti), верхня дека зроблена з ялини (spruce), гриф - з породи Нато і має палісандрового накладку. Використання у верхній деці матеріалу spruce дозволяє отримати яскраве, дзвінке і чітке звучання. Палісандрова накладка, крім чудового зовнішнього вигляду, забезпечує високу зносостійкість використання. Особливий вид інструменту додають хромована механіка і глянсове лакове покриття.

Підсумки

Як бачите, наш невеликий огляд класичних гітар від недорогого варіанта у вигляді Flamenco HCG-821 до брендового моделі YamahaCS40 дозволив вам отримати базові уявлення про вибір інструменту початкового рівня. У кожному разі відзначимо, що розмір 3/4 є виключно зручним для дітей. З такою гітарою дитині буде комфортно займатися, оскільки розмір і обхват грифа найкращим чином підходять до його рук. Також така компактна гітара володіє невеликою вагою і зручна для транспортування. Призначення гітар 3/4 - діти віком від 9 до 11 років або зростом близько 150 сантиметрів. Також такі інструменти із задоволенням купують любителі туристичних походів і пісень біля багаття.

У нашому інтернет-магазині, крім представлених моделей, ви можете купити гітару 3/4 в інших варіантах виконання, а також необхідні супутні аксесуари: стійку, чохол, кофр, камертон та інше.

Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua