пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

Огляд Marshall Blues Breaker 2

Огляд Marshall Blues Breaker 2

Це компактна модель перевантаження, яка є перевиданням ефекту Marshall Bluesbreaker, примочки, якої в свою чергу були створені для імітації звучання лампових однойменних підсилювачів. Отримали вони свою назву завдяки Еріку Клептону, який використовував їх перебуваючи в складі The Bluesbreakers.

Педаль досить важка, з огляду на її розмір (510 грам), що обумовлено масивним металевим корпусом. Завдяки цьому вона дуже міцна і, звичайно ж, більш надійна. Це великий плюс для активного користування в концертній діяльності ефекту. Для кращого зчеплення з підлогою і більшої зручності в грі підошва його прогумована. У порівнянні з попереднім поколінням маршаловскіх примочок дизайн Marshall Blues Breaker 2 компактніший і менш незграбний.

        Marshall Blues Breaker 2

Педаль має 4 ручки управління: перемикач режимів (Boost і Blues) і стандартні Drive, Tone і Volume. Tone має фіксовану середину і низ, регулюються тільки вверхнем частоти. Можна говорити про це, як про найголовніше нестачі цієї педалі. Для включення / вимикання є стандартна кнопка. Вхід і вихід позначені позначеннями in / out, так що вже не переплутаєш.

Marshall Blues Breaker 2 має настільки великий діапазон звучання, що він органічно звучить як в легких стилях типу блюзу, так і в більш важких (з технічної точки зору на цей ефект можна грати і хеві-Мета, ось тільки середини буде забагато, а так звучить добре).

З усіх маршалловських педалей ця модель найбільш близька до типового звучання лампового овердрайву. Ефект дуже добре відгукується на динаміку гри, що дає можливість грати агресивно, з напором, і має особливу теплоту звучання за рахунок того, що мало непарних гармонік.

У режимі Blues рівень перевантаження регулюється за допомогою ручки Drive. Цей маленький Bluesbreaker, не дивлячись на свою назву, має чималу верхню межу перевантаження. Його запаси гейна говорять про можливість грати у важких стилях, але особливо тембру не дадуть ефекту зазвучати відповідно. Це абсолютно не зла педаль, вона видає теплий, тягучий, блюзовий звук одиночних нот при невеликому рівні гейна. Якщо більше викрутити ручку Drive (більш, ніж на 2/3), звук буде ревучим, але не розсипчастим. На всіх рівнях перевантаження добре і чітко звучать акорди, без бруду, можна почути кожну ноту.

На відміну від своїх попередників, Marshall Blues Breaker 2 відрізняється наявністю ручки Boost, яка використовується для підігріву підсилювачів і для збільшення рівня перевантаження. Його якісний звук істотно відрізняється від інших подібних апаратів типу Ibanez Tube Screamer або Boss DS-1 характерним маршаловським порикуванням і переважанням середини в звучанні. Оброблений Бусто чистий сигнал має дуже чисте і ясне звучання і обробляється добре як на транзисторної, так і на лампової техніки.

Байпасс педалі пасивний.

Marshall Blues Breaker 2 стане відмінним помічником музикантам будь-якого стилю, які прагнуть збільшити свій звуковий діапазон.

Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua