пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

Кращі класичні гітари 2015

Кращі класичні гітари 2015

Вітаємо, дорогі друзі!

Через 2 місяці настане осінь і почнеться новий навчальний рік у музичних школах. У батьків юних музикантів з'явиться питання про покупку класичної гітари.

Ми склали рейтинг кращих класичних гітар, щоб допомогти Вам вибрати серед безлічі моделей, і не заглиблюватися в технічні параметри. Список класичних гітар ми склали виходячи з відгуків покупців і нашого досвіду.

Серед найбільш недорогих класичних гітар кращими можна назвати гітари Flamenco HCG5107, Maxtone CGC-3910 і Maxtone CGC390N. Це повнорозмірні гітари, підходять для дорослих і дітей від 14 років. Для дітей від 9 до 13 років рекомендуються гітари розміру ¾ (Flamenco HCG821 ¾ і Maxtone CGC360N). Класичні гітари цього рівня підійдуть для початкового етапу навчання.

Класичні гітари середнього рівня по якості задовольнять навіть вимогливого викладача музики. Таку гітару можна придбати на весь термін навчання (діти в музичній школі по класу гітари вчаться 5 років), надійність гітар вельми висока, а гриф досить зручний для виконання самих швидких і складних творів. З повнорозмірних гітар ми рекомендуємо Yamaha C40, Fender ESC-80, Takamine Jasmin JS-23, Admira Alba, а з ¾ гітар - Yamaha CS40, Admira Alba ¾.

Якщо у Вас в планах стати професійним музикантом і продовжити музичну освіту в училищі або консерваторії, ми рекомендуємо доглянути гітару більш високого рівня. З популярних класичних гітар хороші відгуки є по наступним моделям: Yamaha C80, Admira Capricho (також і інші гітари Admira із топової лінійки), Takamine GC3, Cort AC 250 NAT. З ¾ гітар рекомендуємо Admira Infante.

Нагадаємо, що класична гітара, на відміну від акустичної (естрадної) має нейлонові струни, широкий гриф і найкраще підходить для гри перебором і в швидкому темпі. Для такого типу гітари написані всі класичні гітарні твори, тому для навчання в музичній школі підходить тільки класична гітара. Якщо Ви не плануєте вступати в музикалку, а бажаєте співати під гітару популярні пісні, Вам краще підійде акустична (естрадна) гітара

Бажаємо Вам легкого вибору і приємних покупок!

Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua