пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

Кращі акустичні гітари 2015

Кращі акустичні гітари 2015

Кращі акустичні гітари 2015

Вітаємо, дорогі друзі!

Слідуючи Вашим побажанням, ми зібрали відгуки наших покупців і склали рейтинг кращих акустичних гітар. Ці інструменти перевірені часом, відрізняються високою якістю і надійністю, володіють хорошим співвідношенням ціна / якість.

З найбільш недорогих акустичних гітар кращими можна назвати гітари Flamenco (рекомендуємо Flamenco HAG4101, вона випускається в 4-х різних кольорах і є найбільш продаваною гітарою в нашому магазині), гітари львівської фабрики Trembita (компанія постійно працює над підвищенням якості інструментів, тому незважаючи невисоку ціну , воно цілком пристойне; найбільш популярна модель - Trembita Leoton L01) і Maxtone (найбільш затребувана модель - Maxtone WGC 3902).

Акустичні гітари середнього рівня - це «золота середина». Вартість таких гітар знаходиться в прийнятних рамках, зате за якістю ці інструменти повністю задовольнять запити гітариста-любителя. Якщо Ви граєте для себе і друзів, але не збираєтеся стає професійним музикантом - ми рекомендуємо вибрати одну з наступних гітар: Cort AD810, Stagg SW201, Jay Turser JJ45, Fender Squier SA-105 або Yamaha F310.

У топові моделі потрапили акустичні гітари Ibanez PF15, Fender CD60 V2, Cort Earth 70, Epiphone DR-212, Yamaha F370 і Cort Earth 100. Якість цих гітар є достатнім для професійного виконання. Наші клієнти часто ставлять запитання: яку гітару вибрати для навчання професійному рівню виконання, але щоб і ціна інструменту була підйомної. Наша відповідь - одну із списку вище.

Нагадаємо, що акустична гітара, на відміну від класичної має металеві струни, вузький гриф і найкраще підходить для гри акордами. Якщо Вам потрібна гітара для навчання в музичній школі - для Вас стаття «Кращі класичні гітари 2015 року». 

Бажаємо Вам легкого вибору і приємних покупок!

Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua