пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

Огляд комбопідсилювачів для електрогітар

Огляд комбопідсилювачів для електрогітар

 
Комбінований підсилювач для електрогітари являє собою одну з форм гітарного підсилювача. Його відмінна риса - поєднання електронної звукопідсилювальної схеми і акустичної системи в одному корпусі. У даному огляді комбопідсилювачів для електрогітар ми познайомимо вас з перевагами та особливостями різних їх видів, а також розповімо про найкращі моделях в співвідношенні ціни і якості.
 
 
Види комбопідсилювачів для електрогітар
 
В даний час виробники випускають лампові, напівпровідникові та гібридні комбопідсилювачі для електрогітар, в яких обробка сигналу проводиться за допомогою ламп, а вихід виконується на напівпровідниках. Який комбопідсилювач використовувати - залежить від переваги гітариста і його фінансових можливостей. Зокрема аналогові або напівпровідникові комбіки для електрогітар мають порівняно недорогу ціну. Лампові комбопідсилювачі для електрогітар дозволяють отримати високу якість звучання і впізнавані його відтінки, однак мають вартість дещо вищу, ніж напівпровідникові. Деякою альтернативою між аналоговими і ламповими комбіками останнім часом стали моделюючі «цифрові», в яких обробка звуку проводиться вбудованим мікропроцесором. Але з їх допомогою, звичайно, неможливо отримати класичний ламповий звук у властивих йому відтінках і нюансах звучання.
 
Як показує практика, при виборі комбопідсилювача для новачків, не потрібно купувати дорогі транзисторні комбопідсилювачі для електрогітар. За суму до $ 200 можна купити комбік для електрогітари хорошої якості з необхідними функціями обробки звуку та акустичними параметрами. На початку навчання гітаристу потрібно відпрацювати техніку гри і тому, краще наявну суму розподілити в співвідношенні придбання більш кращої електрогітари і хорошого недорогого комбопідсилювача. Лампові комбопідсилювачі забезпечують м'який і чистий звук, проте, його якість зможе зрозуміти тільки досвідчений гітарист.
 
 
Характеристики комбопідсилювачів для електрогітар
 
При виборі комбіка для електрогітари зверніть увагу на його потужність, наявні інтерфейси, регулятори і перемикачі. Вони дозволять зрозуміти, що ви зможете отримати в результаті від даної моделі. Наприклад, якщо ви будете репетирувати в домашніх умовах, то потужності 10 - 30 ват вам цілком вистачить. Такі комбопідсилювачі для електрогітар мають невеликі розміри і вагу, що зручно при їх транспортуванні. Для репетиції в студії краще купити комбопідсилювач для електрогітари з потужністю 50 - 150 ват. А для виступів на концерті потужність комбіка краще підбирати в 1 - 2 кіловати.
 
 
Інтерфейси комбопідсилювачів для електрогітар найчастіше представлені:
  • Одним або кількома вхідними гніздами стандарту «джек 6.3»;
  • Кнопкою включення / вимкнення мережевого живлення;
  • Мікрофонним входом;
  • Виходом на навушники;
  • Регуляторами гучності, а також низьких, середніх і високих частот;
  • Перемикачем ефектів.
  • Комбопідсилювачі для електрогітари також часто наділяють перемикачем «чистий звук / перегруз».
 
Виробники комбопідсилювачів для електрогітар
 
Багато досвідчених гітаристів, говорячи про Комбопідсилювач для електрогітари, помічають, що комбіки різних виробників володіють тими чи іншими, притаманними тільки даній фірмі особливостями. Зокрема комбопідсилювачі Fender та Ibanez надають м'яке чисте звучання, найбільш ідеальне для виконання блюзових, джазових композицій та фолку. Для отримання звучання рок-гітари найкращими вважаються комбопідсилювачі Marshall. У нашому каталозі представлено безліч моделей даних і інших виробників комбіків для електрогітар. Тому, якщо вам необхідно купити комбопідсилювач для електрогітари, інтернет-магазин «HITonline» запропонує вам найкращий вибір і найнижчі ціни.
Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua