пн-пт 10-19 RU | UA (097) 211-97-60, (066) 707-18-90
Сміливо набирайте - безкоштовно, з усіх операторів!
КОРЗИНА
ВАШ КОШИК
Товарів: 0
Сума: 0
Оформити замовлення
Перемога за нами!
Все буде Україна!

Огляд електрогітари Cort X1

Огляд електрогітари Cort X1

Все має свій початок і свій кінець, і думаю, цілком логічно припустити, що перше визначає чи, принаймні, впливає на друге. Це правило діє і в сфері музичного навчання, адже часто ті інструменти, з якими робляться перші кроки в пізнанні музики, грають важливу роль в розвитку таланту, або навпаки призводять до повної втрати бажання продовжувати свій музичний шлях.

Вибираючи свою першу електрогітару, кожен початківець музикант розраховує придбати інструмент, який буде не тільки радувати слух своїм звучанням, але і буде найбільш зручним для гри. Отже, прийшовши до важливості цього питання і в силу відсутності власного досвіду, молодим музикантам доводиться покладатися на думку своїх більш досвідчених знайомих, відгуки на форумах і інші джерела інформації. Але смаки і думки у людей різні, і часто лише через кілька днів після придбання інструменту людина розуміє, що те, що він має, дуже сильно відрізняється від того, що він хотів отримати.

Компанія Cort вже не перший рік користується репутацією гідного виробника гітар по всьому світу. Її історія бере свій початок в далеких 60-х роках. Ім'я засновника цієї компанії, Джека Вестеймера, часто пов'язують з такими брендами як Cortez, Pearl, Silvertone, Kingston і інші. Головною метою, яку ставить перед собою компанія Cort, є виробництво гітар високої якості за доступними цінами. Не тільки споживачі, але і конкуренти оцінили якість виробництва Cort, тому багато компаній, включаючи Ibanez, Schecter, G & L і навіть Squier by Fender, випускають свої бюджетні версії гітар на її заводах.

                              Cort X1

Особливу увагу хотілося б приділити моделі Cort X1. Цей інструмент має дуже зручний гриф з низькими ладами, завдяки чому легко грати на барі або використовувати прийом теппінг. Корпус гітари виконаний з цілісного шматка агатиса, завдяки чому вона має невелику вагу, непоганий сустейн, а також високу динаміку і атаку. Деревина досить міцна, та й забарвлення проведено на совість, так що якщо не забивати гітарою цвяхи, подряпини і відколи навряд чи з'являться.

Варта уваги і універсальність інструменту - він підходить для гри в різних стилях музики. Гітара оснащена бриджем EG7BV 6-screw Vintage Tremolo. Cort X1 дає вельми щільне звучання завдяки двом хамбакерами, для перемикання між якими злучити 3-х позиційний перемикач. Гучність і тембр звучання регулюються за допомогою хромованих рифлених потенціометрів.

Ще однією перевагою цієї моделі є доступність всіх 24 ладів. Крім того, Cort X1 комплектується набором струн D'Addario, виготовленим в США. Гітара не вибаглива і нормально переносить перепади температури, так що ті, кому грошей не вистачає на нормальний чохол, залишаться задоволеними її звучанням навіть після пішої прогулянки по морозу.

Автор:
Опубликовано: HitOnline.ua